Rengjøringstips

Av og til spiser jeg en brødskive med Sjokade og peanutsmør. En konsekvens av det er at jeg av og til får et tomt glass med peanutsmørrester.

From time to time I eat bread with chocolate spread and peanut butter. Consequently I get empty peanut butter glasses which need to be cleaned before recirculation. I prefer to do that without greasing my washing brush.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Glasset skal selvfølgelig resirkuleres, og da må det rengjøres først. Men jeg har ikke lyst til å møkke til oppvaskkosten for resirkulering av et simpelt glass.
Fortsett å lese Rengjøringstips

Setebytte, fase 2b

Har satt i bolter og skiver fra Biltema. Bolter og muttere er grad 8.8. De kvadratiske skivene er 50x50x3mm, de rektangulære er 50x100x5mm. Jeg brukte skvettlappgummi som polstring mot den originale støydempingen over motoren.
Håper Biltilsynet blir fornøyd med dette.

Changing passenger seat, phase 2b

Have mounted bolts and washers from Biltema. The washers are 5×5 and 5x10cm. Used splash guard rubber to protect the noise original reducing padding.
Fortsett å lese Setebytte, fase 2b

Setebytte, fase 2a

Biltilsynet var ikke helt fornøyd med monteringen, ettersom det bare bare var brukt 6mm bolter. Har utvidet 4 hull til 12mm på venstre side og lagt til 3 12mm hull på den andre og tatt på rusthindrende maling (Zinga) i hullene.
Borringen var større jobb enn jeg trodde, da jeg de fleste stedene måtte borre gjennom 2 lag 4mm tykke stålplater som Last og Tank har montert.
Tilsynet vil også ha dokumentasjon på sveisejobben, så jeg venter på det fra Last og Tank.

Changing passenger seat, phase 2a

The authorities wheren’t satisfied with the mounting, since the bolts where only 6mm. Replaced 4 of them with 12mm on one side and added 3 12mm holes on the other. Put on rust preventing painting (Zinga).

Fortsett å lese Setebytte, fase 2a