Bilkjøp – Buying

Sommeren 2014 fikk jeg omsider anledning til å kjøpe bilen jeg hadde prøvd. Jeg tok flyet ned og toget til der eieren bodde, hvor jeg overnattet. Dagen etter drog vi til verkstedet like ved grensen til Tyskland hvor bilen hadde fått oljeskift++.
Derfra gikk turen først til flyplassen for å hente bagasjen min som hadde overnattet i København. Deretter satte jeg kursen sydover inn i Alpene, måtte jo benytte anledningen til å se mer av dem når jeg er så nære.

Summer 2014 I go the opportunity to by the truck I had tested. I went to the seller by plane and train, and the next day we wen to the workshop where the truck had got oil shift etc. I went south to pick up my luggage at the airport, and continued south to the Alpes as tourist.

Det var bare ett sted jeg måtte innom på turen, og det var en teststasjon i sydøsttyskland. Jeg kjørte derfor først inn i Alpene hvor jeg avla et besøk i en hule innunder en isbre. Derfra bar det østover, og passerte et gammeldags slott ferdigstilt 1892 like etter at jeg kom inn i Tyskland. Etter den tekniske kontrollen var jeg innom et par fra et tysk 4×4-forum, et Reimo utsalgssted og Saardalen før satte kursen hjemover.

 

Fortsett å lese Bilkjøp – Buying